Начало » » » » » Непроходимост на червата - лечение с народна медицина.

Непроходимост на червата - лечение с народна медицина.

Автор: INLOGEDNS | 8/06/2013 02:50:00 сл.об. | 0 коментара
зарасличе (черен оман)
Състояние, при което е нарушена нормалната проходимост  на червата, прегъване или притискане отвън от съседни органи, тумори, както и от туморни образувания, развиващи се в лумена им. Протича остро с пристъпни болки в корема, подуване на същия, задръжка на газове, колапсно състояние. Необходима е незабавна медицинска помощ, като най-често се налага оперативно лечение за преодоляване на препятствието.


Билколечение може да се включи на по-късен етап.



Първа рецепта:

 - 2 супени лъжици кора от върба се поставят в емайлиран съд, залива се с 2 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Пие се на малки порции през целия ден.

Втора рецепта:

- жълт кантарион 75 г, острица 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се сипват в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда, разделя се на четири части и се пие през деня.

Трета рецепта: 

- корен от зарасличе (черен оман), корен от ружа и корен от репей се взимат в равни части, 2 супени лъжици от билковата смес се поставят вечерта в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се на порции през целия ден.



Вашият коментар:..

0 коментара