Начало » » » » » » » » » » » » Псориазис (Лишей) - лечение с народна медицина.

Псориазис (Лишей) - лечение с народна медицина.

Автор: INLOGEDNS | 5/21/2013 09:10:00 пр.об. | 1 коментара
Бял оман, използва се в рецепти за
 лечение на псориазис.
снимка: wikipedia
Хронично рецидивиращо, незаразно заболяване на кожата.
За появата му роля играят нервно-психични травми, нарушена обмяна на веществата, нарушена функция на ендокринните жлези.

Нарушенията могат да се появят навсякъде по кожата, но най-вече по лактите, коленете, кръста, окосмената част на главата.

Заболяването най-често се появява през пролетта, затова е необходимо да се провежда профилактичен курс на лечение. Понякога заболяването продължава цял живот - пораженията изчезват и после отново се появяват.


Псориазисът е хронично-рецидивиращо заболяване на кожата, което се характеризира с червени петна, покрити с рогови люспи. Най-често се появява по лактите, главата и коленете. Сега се смята, че псориазисът се дължи на нарушения на имунитета или на генетично предразположение. Не е заразен!


Препоръки:

-    Млечно-растителна диета.

-   Да се намали консумацията на телешко и свинско месо, колбаси, кафе, чай.

-   В дневното меню да се включат повече зеленчуци и плодове. Най-вече ябълки, круши, вишни, череши, моркови, цвекло, орехи.

Да се използват различни билки.

Първа рецепта за хроничен псориазис.

Изгарят се лозови пръчки на пепел. Сутрин още с първата слюнка наплюнчвате пръстите си ги потапяте в пепелта. Важно е да започнете от първата плака (майката). И така повтаряте потапянето и мазането, докато се покрие целият псориазис. След 1 седмица колкото и голям да е псориазисът, той изчезва напълно. Дори да имате големи струпове, те се пукат и потича кръв. Възможно е да има сърбежи и болки. За 1 седмица всичко изчезва.

Втора рецепта

Изстискват се 3 стръка с корените от билката змийско мляко. Пресяват се 3 глави от царевична главня, затопля се 500 г свинска мас и се добавя 20 г пчелен восък. След разтопяване и разбъркване се поставя в буркан. Хората които са опитали тази рецепта съобщават, че след около 1 месец се е излекувало от псориазиса.

Трета рецепта

Има случай в който госпожа е страдала от псориазис 12 години. След като обиколила много лекари и екстрасенси без успех, се излекувала по странна рецепта:

Смляла 10 кг лимони с машинка за мелене на месо. Подсладила ги с мед и 8 дни яла само това. Вече няма псориазис.

Четвърта рецепта

Ако има случай на болен, който страда от псориазис и чернодробно заболяване, лечението се извършва с морски алгии, които можете и сами да отгледате. Правете компреси от алгиите 1 месец, вследствие на което червените петна ще изчезнат.

Пета рецепта: 13 с.л. ситно нарязани корени от бял оман се варят в 500 мл вода. По време на варенето се отстраняват твърдите дървесни влакна. След свалянето на съда от огъня се добавя 5 сл. безсолно краве масло. Мажат се болните участъци.Вашият коментар:..

1 коментара

 1. Анонимен :

  Бръмбар - лечител възстанови кожата ми,с него примахнах отворени кървящи рани,възвърнах си силите ,засилих имунната си система.
  Бръмбар - лечител лекува рак,диабет,паркинстон, псориазис,укрепва имунната система,увеличава потентността на мъжете!
  Вземат се живи по схема,само тези с кафяви коремчета.За мен това са живи хапчета,които не вредят на организма .
  Защото лечението с кортикостероиди,независимо дали е крем,мас,хапчета,инжекции разрушават нашите органи и кости!
  тел.0889575732