Начало » » » » Пийте чай за успешно отслабване.

Пийте чай за успешно отслабване.

Автор: INLOGEDNS | 6/14/2011 02:41:00 сл.об. | 0 коментара
Чайят обикновено се използва за поддържане на общото здраве и за борба срещу настинки, но също така е много ефективен и полезен за ефективно отслабване. Следните съвети ще ви помогнат да отслабнете с чай.

Заместете сутрешното си кафе с черен чай и пийте черен чай вместо газирани безалкохолни напитки. Черният чай детоксикира и пречиства тялото, тъй като е богат на антитоксини известни като флавоноиди. От друга страна, кафето носи повече токсини в организма и го лишава от някои витамини.


Трябва да се пие най-малко една чаша зелен чай всеки ден. Чаят може да бъде студен или топъл. Зеленият чай е известен с това, че ефективно изгаря мазнините и подобрява обмяната на веществата.

Чаят Оолонг е известен с това, че  са има невероятни резултати  за намаляване на теглото. Той е направен от листа от чай, които се вирее в Китай. Този вид чай често се рекламира като естествен метод за отслабване.

Белият чай също е много полезен и може да се пие горещ или студен. Предлага се в различни аромати и разполага с мощни свойства за отслабване. Той също така понижава кръвното налягане и холестерола. Белият чай съдържа много антиоксиданти.

Чаят не само ще подобри общото ви здравословно състояние, но ще ви помогне да отслабнете успешно. Препоръчително е да се направят кардио упражнения заедно с употребата на чай, които ще бъдат полезни за вашето здраве и ще засилят ефектите на тези специални и ефикасни видове чай.Етикети/ключови думи: , ,

Вашият коментар:..

0 коментара