Начало » » » » » 10 най-ефективни упражнения за отслабване.

10 най-ефективни упражнения за отслабване.

Автор: INLOGEDNS | 6/20/2011 09:09:00 пр.об. | 0 коментара
Ето няколко ефективни упражнения, които наистина ще ви помогнат да отслабнете и да сте във добра физическа форма. Ще е добре да изпълнявате тези упражнения редовно по възможност. 

тичане с кучета сред природата

Кардио упражнения, които горят калории

1. Степ аеробика

Аеробиката е популярен начин да отслабнете, особено за жените. Тя се изпълнява на фонът на енергична музика. Насочена  е главно към краката, ханша и бедрата, където е най-голямото натоварване. Аеробиката е подходяща за почти всеки. Хората с травми,  трябва да се консултират първо с  лекар. Можете да изгорите до 400 калории за 30 минути по този начин. 

2. Бързо ходене

Това е по-малко интензивно упражнение от кардио упражненията. Така можете да изгорите около 180 калории за 30 минути. 

3. Плуване

Това е упражнение за цялото тяло и също така е приятно и забавно за изпълнение. Можете да изгорите до 400 калории за 30 минути с плуване. 

4. Фитнес упражнения

Фитнес упражненията са един от най-популярните начини да отслабване и  добиване на цялостен тонус за тялото. Можете да използате личен треньор  за да ви помогне да постигнете  вашите цели в отслабването по ефективно. 

5. Колоездене

Може да бъде стационарен велоергометър или каране на колело на открито и е чудесно кардио упражнение полезно за сърцето и за цялото тяло. Този спорт е още по-забавен, ако сте в група с приятели. 

6. Скачане на въже

Едно от най-простите, но  и най-ефективни упражнения. Само за 15-20 минути можете да имате  една обща  и цялостна тренировка  на тялото. Можете да правите това упражнение от дома си или където пожелаете. 

7. Кростренажор( или друг вид тренажор) 

Това е също много добро кардио упражнение което спада към фитнес тренировката и е чудесен начин за изграждане на издръжливостта. За 30 минути можете да изгорите 300 калории. 

8. Бягане

Тичането може изгори огромно количество калории. С бягане можете да изгорите  300 калории за 30 минути. 

9. Спринтово бягане 

Спринтовото бягане също е много интензивно упражнение, което гори големи количества енергия и калории от вашето тяло. Ако се прави в комбинация с  нормално бягане и джогинг, резултатите ще са невероятни. 

10. Гребане

Гребането е  идеално кардио упражнение, при което се работи главно с ръцете и затова е много подходящо за горната половиа на тялото. С гребане ще изгорите 300 калории за 30 минути.



Етикети/ключови думи: , , ,

Вашият коментар:..

0 коментара