Начало » » » Медът помага при стомашни киселини.

Медът помага при стомашни киселини.

Автор: INLOGEDNS | 7/06/2011 11:10:00 пр.об. | 0 коментара
Мед
Намаляването на стомашните киселини може лесно да се изпълни у дома, ако спазвате добра диета и прилагате няколко основни средства за предотвратяване на симптомите. Медът за лечение на киселини е един домашен лек, който е все по-популярен и много хора получават много добри резултати от него.

Защо медът действа?

 Причината медът да е толкова ефективен при лечение на киселини е , че той е сладък и гъст и  образува защитен слой върху стените на хранопровода който предотвратява щетите от стомашната киселина. Когато един човек страда от киселини често, хранопроводът ще се повреди от постоянното парещо, киселинно действие. Медът може да помогне за предотвратяване на увреждането и раздразнението.

При използване на мед като домашен лек, не е нужно да се притеснявате че трябва да ядете много мед. Дори само една малка чаена лъжичка мед ще предостави временно облекчение на вашият дискомфорт. Когато използнате мед  за лечение в дългосрочен план, заедно с промяна в  диетата, вие ще бъдете в състояние да намалите драстично появата на симптомите на киселини.

Мед или лекарства.

 Едно от най-големите предимства на използването на мед за лечение на киселини е, че той няма негативни странични ефекти, които често са свързани с лекарствените медикаменти.

От друга страна, медът е естествен продукт, и няма да доведе до неприятни странични ефекти. Ако решите да се придържате към естествените средства за лечение, медът е подходящ естествен избор за лечение на киселини.



Етикети/ключови думи: ,

Вашият коментар:..

0 коментара