Начало » » » » Пием и се разкрасяваме с бира.

Пием и се разкрасяваме с бира.

Автор: INLOGEDNS | 7/23/2011 02:50:00 сл.об. | 0 коментара
Бирата е сред напитките, които се радват на особено внимание през летния сезон. Мнозина залагат именно на пивото, за да се разхладят и освежат през горещите летни дни, но освен този неоспорим ефект, бирата има и друго приложение, което се радва на особена популярност. 
Става дума за използването на бирата като основна съставна част на хидратиращ ексфолиант за лице. 

За приготвянето на продукта за разкрасяване са необходими една чаша бира, половин авокадо, ябълков оцет около 1 чаена лъжичка и 1 супена лъжица мед. След като се смесят добре съставките, се нанасят на лицето, като внимателно се избягват зоните около очите и устата. 


След около 30 минути ексфолиантът се премахва внимателно от лицето с помощта на памучен тампон и вода. Важно е в днага след почистването на лицето, кожата да се хидратира с предпочитания крем, за да се запази постигнатата еластичност и мекота. 

За мнозина тази помада за лице звучи странно, но тези, които знаят полезните своиства на бирата, не се колебаят да я приложат. 

В бирата се съдържа разнообразие от витамини от група В, които оказват видим положителен ефект върху кожата. Освен че почиства горния мъртъв слой, ексфолиантът прониква в дълбочина и лекува леките кожни възпаления и тушира фините мимически бръчки. 
източник: lekar.bg



Етикети/ключови думи: , ,

Вашият коментар:..

0 коментара